GRATIS FRAGT I DANMARK FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499,- | LEVERING PÅ 1-2 DAGE | DANSK WEBSHOP

Min indkøbskurv (0)

Ring til os
+45 74 75 52 52
Kontakt os
info@hoofers.dk
Vi har åbent

mandag-torsdag 9-16

fredag 9-14

Vis vej

Håndværkervej 4, 6270 Tønder, Danmark

Håndværkervej 4, 6270 Tønder, Danmark

mandag-torsdag 9-16

fredag 9-14

Persondatapolitik

Generelt
Denne politik om behandling af personoplysninger og beskriver, hvorledes Hoofers.dk indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Hoofers’ hjemmeside, www.hoofers.dk.
Hoofers.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Hoofers kan ske via:

Mail: info@hoofers.dk
Tlf.: +45 74 75 52 52
- Eller på chatten.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og med hvilket retsgrundlag?
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Når du besøger hoofers.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden ,- f.eks. om, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante annoncer.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.


Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har
returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Vi behandler dine betalingsoplysninger vha. betalingsgatewayen ePay. Derudover håndteres dine køb vha. Shopify.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.


Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse, som lagres hos Mailchimp.

Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af personoplysninger
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en transportør, der leverer varen til dig. Ved afhentning i Hoofers-butikken i Tønder videregives de nævnte oplysninger til butiksassistenten, som vil forestå leverancen.
Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne.
Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot og e-mærket således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots/e-mærkets hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot/e-mærket dataansvarlig for de afgivne oplysninger.
Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Sletning af persondata
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hoofers.dk vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.
Har du et login til vores hjemmesiden slettes oplysningerne ikke, med mindre du beder os om det. Dog slettes disse oplysninger, hvis du ikke har været aktiv på din konto i fem år.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Cookies
Når du besøger Hoofers.dk lagres der cookies på din computer. Læs mere om vores brug af cookies på siden hér.

Dine rettigheder
Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.

Retten til sletning
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring 
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@hoofers.dk.

Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Kontaktoplysninger
I Love Shoes ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden Hoofers.dk.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet ovenfor, kan du kontakte:

Hoofers ApS
Håndværkervej 4
6270 Tønder

Tlf.: 74 75 52 52 
E-mail: info@hoofers.dk

Indsamlingen af personlige kundeinformationer på Hoofers.dk sker indenfor rammerne af eksisterende lovgivning og EU's forordning om databeskyttelse (GDPR).


Persondatapolitikken hos Hoofers.dk er opdateret den 14.05.19.