FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 499,- | HURTIG LEVERING | KLIK HER FOR DETALJER

Min indkøbskurv (0)

translation missing: da.contactbar.phone_title
+45 74 75 52 52
translation missing: da.contactbar.email_title
info@hoofers.dk
translation missing: da.contactbar.hours_title

mandag-torsdag 9-16

fredag 9-14

translation missing: da.contactbar.directions_title

Håndværkervej 4, 6270 Tønder, Danmark

Håndværkervej 4, 6270 Tønder, Danmark

mandag-torsdag 9-16

fredag 9-14

Om os

Vi startede Hoofers.dk, fordi vi elsker sko. - Det er den korte version. Den lange er, at vi savnede en samling af eksklusive, velvalgte brands. Vi synes, det skal være let at finde frem til de helt rigtige sko, og vi er her også til at hjælpe dig med netop dét. Derfor leder vi altid efter nye brands som du ikke vil gå glip af, og vi vælger alle sko her på siden med stor omhu.

Hoofers.dk har været online siden 2011, så har vi har mange års erfaring når det kommer til hvad du leder efter, og hvad der er helt nyt på markedet.
Vi har gennem årene haft mange brands, og i dag har vi omkring 30 af slagsen. Derudover har vi også udvidet vores hjemmeside til også at rumme accessories og tøj – og også sko til mænd og børn.

Efter 3 år med udvidelse efter udvidelse, besluttede vi i 2014 at åbne vores første popup-butik i Tønder, hvor vores kontor også ligger. Her tager vi telefonen når du ringer og besvarer dine mails med stor glæde. Vi elsker at høre fra dig!
Vi blev helt vilde med også at være i direkte kontakt med vores kunder, så i 2016 åbnede vi vores første fysiske butik i Tønder – og kun et år efter åbnede vi en butik i Berlin. Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi, hvis du er i nærheden. Vi er klar til at tage imod dig! Find mere information om vores butikker lige her.

Vi elsker at komme på arbejde for at gøre det så lækkert og let som muligt for dig at shoppe dine sko. Hvis du mangler hjælp til noget, er der hjælp at hente i chatten, på telefon, mail eller under ”hjælp”-kategorien.

Nu du har lært os at kende, er der vist ikke andet at sige end: Shop løs!

”I can do anything in the right pair of shoes” – Carolyn Hall