GRATIS FRAGT I DANMARK GRATIS FRAGT & RETUR I DANMARK | LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE | KLIK HER FOR DETALJER

Min indkøbskurv (0)

Ring til os
+45 74 75 52 52
Kontakt os
info@hoofers.dk
Vi har åbent

mandag-torsdag 9-16

fredag 9-14

Vis vej

Håndværkervej 4, 6270 Tønder, Danmark

Håndværkervej 4, 6270 Tønder, Danmark

mandag-torsdag 9-16

fredag 9-14

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger Hoofers.dk indsamler vi information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger vi til at forbedre din brugeroplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Hoofers.dk og til at understøtte vores markedsføring.

Her kan du læse om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter os vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på Hoofers.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via Hoofers.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Hoofers.dk registrerer automatisk IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på websiden. Hvis du logger ind eller tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi også dette, så vi kan gøre det nemmere for dig næste gang.

Hoofers.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger (dvs. tilmelding til nyhedsbrev)

Hvad er en cookie?
Når du besøger Hoofers.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies
Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, der hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Informationerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

Brug af personoplysninger
Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@hoofers.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Hvad bruges cookies til på Hoofers.dk ?
For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Nedenfor kan du se de formål, som cookies anvendes til på Hoofers.dk

Tredjeparts cookies
Hoofers.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies i din browser ved at følge dette link: http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg.

Markedsføring / retargeting / statistik
Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Hoofers.dk, her bruger vi cookien til fx at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemet Google Analytics der er leveret af Google.

Du kan fravælge Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Der anvendes såkalde ’tracking cookies’ fra Google Analytics, som bruges til statistisk at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver besøgt. Det er her vigtigt at nævne, at informationen sendes anonymiseret til serveren. Disse cookies bliver opbevaret maksimalt 480 dage.

Der anvendes ligeledes midlertidige cookies på siden, som slettes, når du lukker din browser. Disse midlertidige cookies bidrager til statistikkerne nævnt ovenfor.

Hoofers.dk samarbejder også med virksomheder der kan forbedre vores online markedsføring ved, at sikre at du udelukkende bliver eksponeret for relevante annoncer. I den forbindelse benytter vi eksempelvis følgende leverandører Facebook, Instagram og Google.

Hoofers.dk indeholder tredjeparts komponenter som fx "Facebook Anbefal", "Facebook synes godt om" eller "Google+". Disse tredjeparts komponenter bevirker, at indehaveren af tredjeparts komponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på Hoofers.dk og tilsvarende. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Hoofers.dk benytter disse komponenter til, at linke direkte til vores sociale medie sider og derved sikre en nem navigation for dig som kunde.

Funktionalitet
På Hoofers.dk sættes en række tekniske cookies, der er nødvendige for at håndtere funktionaliteten flere steder på Hoofers.dk. Det drejer sig om cookies, der lagres, når du logger ind på Hoofers.dk. herudover lagres der cookies, for at holde styr på indholdet af din indkøbskurv m.v.

Hvordan undgår jeg cookies ?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. 

Vi anbefaler dig at læse vores cookie-politik igennem, før du overvejer at foretage ændringer i dine cookie-indstillinger.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at ændring af cookie-indstillinger kan forringe oplevelsen på vores hjemmeside og medføre, at nogle funktioner på siden ikke virker optimalt.

Da cookies ikke lagres i vores systemer men derimod på din enhed, kan vi ikke tilbagekalde eller slette dine cookies. Det har du derimod mulighed for selv at gøre ved at følge guiden nedenfor – afhængig af, hvilken browser, du benytter.

Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> Fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Indstillinger -> Privatliv -> I rullemenuen under historik vælge "bruge tilpassede indstillinger for historik" -> Sætte flueben i "Brug altid privat Browsing-tilstand" og fjern fluebenet i "Acceptér cookies fra sider". 

Internet Explorer
For at slette cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Fanen Generelt -> Tryk på knappen Slet -> Cookies -> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i Funktioner -> Internetindstillinger -> Beskyttelse af personlige oplysninger -> Tag slideren og ryk den i top. Så blokerer du for alle cookies -> Klik OK.

Google Chrome
For at slette cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Værktøjer -> Slet browsingdata -> Slet cookies og andre webstedsdata -> Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Vis avancerede indstillinger -> Indstillinger for indhold -> Klik på "Blokér altid websites for a lagre data" og sæt flueben  "Blokér Tredjepartscookies og websitedata" -> OK.

Safari
For at slette cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Tryk på knappen "Vis cookies". Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies. 

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen -> Indstillinger -> Sikkerhed -> Under "Accepter cookies" skal du vælge "Aldrig". 

Kontakt til os
Du kan kontakte Hoofers.dk på chatten eller via:
E-mail: info@hoofers.dk
Telefon: 74 75 52 52

Cookie- og privatlivspolitikken er opdateret d. 12.11.2018.