Om Hoofers.dk

VI GØR OS UMAGE FOR DIN SKYLD

Du ved vi gør os umage. Vi er e-mærket som er din sikkerhed når du handler på nettet. E-mærket giver os en samlet score på 9,8 ud af 10 - det er vi stolte af. På Trustpilot scorer vi 9,4 ud af 10 og ligger blandt de 10 bedste i Danmark. Det betyder at vores kunder er tilfredse og vi lever op til det vi lover. Vi garanterer dig også levering på 1-2 hverdage. 100% af de ordrer der bestilles på en hverdag inden kl. 12 er fremme hos kunden senest 24 timer senere - det kan ikke gøres bedre. Du får altid gratis fragt når du bestiller for mere end 499,- på shoppen. Vi elsker sko og vi elsker at give dig den bedste service.

SUPER SERVICE

Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser på mail indenfor 24 timer. Du er også altid velkommen til at ringe på 74755252 i tidsrummet 8-15 på hverdage. Vi sidder også klar ved chatten så skriv endelig hvis du har spørgsmål til din ordre eller andet.

LYNHURTIG LEVERING

Vi har gratis levering på alle ordrer over 499,- hvis du vælger en GLS pakkeshop. Alle ordrer modtaget inden kl. 12 på hverdage afsendes samme dag og leveres til dig dagen efter. Vores statistik siger at 100% af afgivne ordrer inden kl. 12 leveres indenfor 24 timer.

FULD RETURRET

Når du handler på webshoppen har du altid 14 dages fuld returret. Vi er e-mærket som er din sikkerhed for en sikker handel. Det eneste vi opkræver hvis du sender din ordre retur er 29,- for brug af vores returlabel.

Vi går ikke efter at blive de største indenfor sko, vi vil bare være de bedste. Vi udvælger sæsonens mærker og modeller med omhu. Ja for vi elsker sko og glade kunder der også elsker sko...

Peter Tygesen

CEO

GLADE KUNDER

29752

MÆRKER

35

KOPPER KAFFE

9788

TEAM

6

MØD HOOFERS.DK

Vi er et team der elsker sko og tilfredse kunder. Marianne, Malene, Lene og Mette finder du i butikken i Tønder. Trine, Lene og Peter sidder i "back office" og styrer webshoppen, kundeservice med mere. Udover det faste team har vi Anders som elev og Josephine som skolepige. Vi glæder os alle til at betjene dig om det er i butikken eller på webshoppen.

Connect

Marianne S.

BUTIKSBESTYRER

Connect

Malene B.

SALGSASSISTENT

Connect

LENE T.

KUNDESERVICE

Connect

METTE T.

SALGSASSISTENT

Connect

TRINE O.

KUNDESERVICE

Connect

PETER T.

GRUNDLÆGGER / PARTNER